Bønnetider for idag

  • Fajr
  • Zuhr
  • Asr
  • Maghrib
  • Isha

 

 

Donasjon

 Vipps via #84215

 

MFS har i lang periode ønsket å ha et eget bygg, men mangel på nødvendige midler har ført til at vi ikke har vært i stand til å gjøre det. Selv om vi har en midlertidig plass i Sandnes sentrum, som for tiden er leid ut, oppfyller den ikke våre behov. Dette er fordi det muslimske samfunnet har en sterkt økende vekst. Vi har ca 1300 registrerte medlemmer med mer enn 30 nasjonaliteter.

Vi planlegger å kjøpe en bygning som kan oppfylle våre behov.

Bygnings krav:

  1. Sentralt for samfunnet fordi de fleste av våre medlemmer ikke har tilgang til personlig transportmiddel.
  2. Tilstrekkelig areal for moskeen

 

Her kan du donere penger til moskeen.

Som du kanskje allerede vet, har moskeen noen prosjekter pågående for å gi bedre service til det muslimske samfunnet i Sandnes, men disse kan bare gjøres mulig ved din hjelp – bli en del av det gode arbeidet og vis din støtte og doner; alt er verdsatt. Det finnes en rekke måter å støtte prosjektene; disse inkluderer:

Kontant:
Kontanter bør bare gis til autorisert personell og må innhentes en kvittering.

Sjekk:
Vennligst skriv ut sjekker til «Muslim Forum Sandnes» og gi det til en av moske komiteens medlemmer. Alternativt kan du legge det til:
Muslim Forum Sandnes, Muslim Forum Sandnes Postboks 567, 4306 Sandnes

Bank overføring / Bank transfer:
Vi tar gjerne imot bank overføring satt opp til regelmessig å gi støtte til oss. Eksempelvis et fast månedlig beløp med følgende opplysninger:

Mottakers Kontonavn: Muslim Forum Sandnes.

Building konto

Bank: Sandnes Sparebank

Konto: 3260 25 10270
Iban: NO 06 3260 25 10270

Swift-kode: SASKNO22

Qarz – E – Hasnah:

Qarz – E – Hasnah refererer til å lage veldedige bidrag med tanke på å få belønning i det neste liv. Det skjer i form av et rentefritt lån med varighet du angir. Vi ville sette pris på noen Qarz – E – Hasnah og vi vil umiddelbart returnere din kapital på forespørsel.