Bønnetider for idag

  • Fajr
  • Zuhr
  • Asr
  • Maghrib
  • Isha

 

 

Fast månedlig betaling

 Vipps via #84215

 

TRYKK HER FOR Å GÅ TIL AVTALEGIRO LØSNING

 

MFS har i lang periode ønsket å ha et eget bygg, men mangel på nødvendige midler førte til at vi ikke fikk kjøpt et nytt bygg før i 2019. Den midlertidige plassen vi hadde i Vågsgata 9 var leid, og det ble naturlig nok begrensninger på hva vi kunne foreta oss av innvendig oppgraderinger. Med de nye lokalene våre i Storgata 61, så forblir moskeen i Sandnes sentrum, samtidig som det er noe moskeen eier selv. Vi har ca 1300 registrerte medlemmer med mer enn 30 nasjonaliteter.

Vi planlegger å utvide bygget i storgata 61 slik at det kan oppfylle våre økte behov.

Bygnings krav:

    1. Sentralt for samfunnet fordi de fleste av våre medlemmer ikke har tilgang til personlig transportmiddel.

 

    1. Tilstrekkelig areal for moskeen

 

 

Her kan du donere penger til moskeen.

Som du kanskje allerede vet, har moskeen noen prosjekter pågående for å gi bedre service til det muslimske samfunnet i Sandnes, men disse kan bare gjøres mulig ved din hjelp – bli en del av det gode arbeidet og vis din støtte og doner; alt er verdsatt. Det finnes en rekke måter å støtte prosjektene; disse inkluderer:

Avtale giro:
Dette er den beste løsningen som gjør det enkelt for både giver og mottaker (moskeen), sett gjerne av et fast beløp i måneden og det vil automatisk bli trukket. Her vil donasjonene gå til utvidelse/kjøp av nytt bygg, drift og vedlikehold av moskeen, til prosjekter for barn og unge, utdanning o.l. I praksis er dette midler som blir brukt på medlemmene til Sandnes Moske, slik at de får et enda bedre tilbud til seg og sine familier.

VIPPS:
Donasjon via VIPPS nr: #84215. Her kan man kan velge til hvilke formål man ønsker å gi penger til

Kontant:
Kontanter bør bare gis til autorisert personell og det må innhentes en kvittering.

Sjekk:
Vennligst skriv ut sjekker til «Muslim Forum Sandnes» og gi det til en av moske komiteens medlemmer. Alternativt kan du legge det til:
Muslim Forum Sandnes, Muslim Forum Sandnes Postboks 567, 4306 Sandnes

Bank overføring / Bank transfer:
Vi tar gjerne imot bank overføring satt opp til regelmessig å gi støtte til oss. Eksempelvis et fast månedlig beløp med følgende opplysninger:

Mottakers Kontonavn: Muslim Forum Sandnes.

Building konto

Bank: Sandnes Sparebank

Konto: 3260 25 10270
Iban: NO 06 3260 25 10270

Swift-kode: SASKNO22

Qarz – E – Hasnah:

Qarz – E – Hasnah refererer til å lage veldedige bidrag med tanke på å få belønning i det neste liv. Det skjer i form av et rentefritt lån med varighet du angir. Vi ville sette pris på noen Qarz – E – Hasnah og vi vil umiddelbart returnere din kapital på forespørsel.